smiley-hq|extras&critics
Gossip Girl

Amit nem szabad, mert töröljük a bejegyzést, vagy banolunk:
-ne káromkodj
-ne írj névtelenül
-ne hirdess
-ne csinálj botrányt
-két szerkesztő van

Akiknek még nem válaszoltunk csere ügyben

Ha kérdésed van ITT kérdezz,vagy pedig kérdező. :).


Sister Site
jelentkezz!

Advertisement

1 hét = 3 kredit
2 hét = 6 kredit
3 hét = 9 kredit
1 hónap = 12 kredit
fél év = 15 kredit
Hirdetni szeretnél? Írj e-mailt vadócnak vagy Cukojkának

Elit Sites

ÚJRAINDULT az elite. =).
Meghívásos, jelentkezhetsz nincs sértődés, ha nem lesz elfogadva. :D.30/1

Vár:-

Smiley-hq

Szerkesztők: vadóc&Cukojka
Első nyitás: 2010-01-02
Nyitás: 2010-08-04
Téma: grafika
Design: vadóc
Ezt használta: Adobe Photoshop CS3
Felbontás: 1024x768
Böngésző: Mozilla Firefox
Szolgáltató: G-Portál

cukojka twitter

cukojka formspring

online

  Adopt me program
Fogadj örökbe te is állatot. :)

Contests
 

 

 

 


 

Fresh&News

befejezve! -_-'''''''.

2011.02.25. 16:56, bogica

húúú szétrobbanok az idegtől. :@@@@@@. csinálom csinálom csinálon. erre a végére NEM NEM LESZ JÓ?! ki is rakom a CSSt nézzétek meg. táblázatkóddal akartam utána, azzal az egész elcs*sződött... és ááá. mostmár falnak megyek komolyan mondom. itt töltöm felette az időmet erre nem jó. köszönöm. jah és mellesleg a betű is alig olvasható,deh majd kijavítom ha lesz kedvem/időm.

belekezdve! :D.

2011.02.25. 12:18, bogica

elkezdtem az oldalt folytatni, mert kicsit jobban vagyok. hát eljutottam a sidebaron a feladatokig, most a CSSvel ügyködök. :P. A modulokat még meg kell csinálnom, ami hát... szétkell vágni satöbbi. xd. nahszal. :D. ma nem hiszem hogy kész lesz, attól függ... XDD.

beteg.

2011.02.21. 18:32, bogica

beteg vagyok nagy a lázam. mostis csak a lecke miatt ültem ide. : d. a sidebar nincs még kész, deh kivan rakva oldalra. a CSSt nem tettem elérhetővé számotokra. ha meggyógyultam utána igyekszem. : D.

designcsere

2011.02.20. 12:34, bogica

eltart egy darabig. : D.

amit még meg kell csinálni:

-CSSt írni
-Menüket fejlécre tenni
-Elrendezni a kritika menüt
-kisebb apró részletek.

NEM BIZTOS, HOGY MÉG MA ELKÉSZÜL.


csináltam, csináltam a modulokat nagyba ,hogy szépek legyenek. :D. erre nem elcsúszik az egész? -_-'. inkább több× meg se próbálkozok ezekkel a 'html kinézetű' lapokkal, mert csak elcseszem. :S. ehez a fejléchez, meg nem egy olyan CSS illik mint az előző, csak más színekkel. ):


ahw... oldalsó rész készen van. fejléc linkelés félig ( még a critics menü nincs linkelve, mivel még nincs kész. ). amúgy jól állok, már csak a középső modulokat kell megcsinálni ( amit holnap csinálok ) + amit szintén holnap csinálok, az az oldalsó résznek az írása kis képre ( címük pl: gossip girl, ilyenek.. ) szóval az megint egy 5-10 perc. a linkelés/critics modul is annyi. hát a középső modulokra inkább olyan 20 percet becsülnék. szóval az egész délutánom rá fog menni. :D. a linkelés nemsokára elérhető lesz. (:

nah szal nagyon sok időm rá fog menni az egészre ( még ennyit nem töltöttem dizivel ) . a linkelés elérhető lehet kritikát kérni, nézegetni a grafikákat. nemsokára kész van, és elérhető lesz minden. ^^ hát ez a nemsokára, holnap lesz sajnos. deh már csak a középső modulok vannak hátra, meg a feliratok. jóéjt.
MOST JUT ESZEMBE. te jó ég! :O. még a CSS kódot is át kell írni. áá. az megint egy jó fél óra. :s. TUTI hogy holnap 6 körül lesz kész, vagy előbb. :D.

extra( modul )

2011.02.19. 21:32, bogica

üdv újra! :D. hoztam nektek egy kis extrát, amivel nem kevés időt töltöttem, akármennyire is nem látszik. XD. 2 félébe készítettem el ugyanazt, a színek nem tetszenek. check out ;). nagyobba: jobb klikk kép megjelenítése!
Eredeti:

Átalakítva:

és erről a 'szín' szóról jut eszembe, hogy ez a stílus/design nem illik hozzám. régen mindig fejléceket csináltam, a CSST is én csináltam  mostmeg ez. :O. nem ismerek magamra. olyan mintha az oldal nem az enyém lenne. ): holnap kidolgozok valami fejlécet délután, utána CSSt írok hozzá, és megpróbálom minél hamarabb feltenni. :P.

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints